Vrouwelijkheid en sensualiteit

Zes tips om je seksuele kracht te ontluiken

Je sexiness bevrijden, hoe doe je dat?

We hebben allemaal toegang tot een onuitputtelijke kracht, onze seksuele levensenergie. 

Wanneer jij je seksuele (levens)energie ten volle benut en belichaamt…

  • voel je je aantrekkelijker (en ben je dat ook voor anderen)
  • ben je in staat om makkelijker, een diepere verbinding te maken met anderen
  • ervaar je minder stress, slaap je beter en heb je meer energie
  • straal je zelfvertrouwen uit en voel je je meer verbonden met jezelf 
 
Hoe ontluik je jouw seksuele energie? Hoe kun jij je sexy voelen? 6 tips:


1. Censureer jezelf niet


Als vrouw censureren we onszelf continue. We passen ons aan en maken onszelf kleiner. En zeker wanneer het op onze seksualiteit aankomt voelen we ons snel beschaamd (over ons lichaam, geuren, geluiden, seksuele fantasieën en voorkeuren) en zijn we bang om ‘TE’ te zijn: Te preuts, te sletterig…

De eerste stap in het aanwakkeren van jouw seksuele energie is dan ook om te stoppen met het censureren van jezelf en jezelf de toestemming te geven om een zalig sexy wezen te zijn. 


2. Flirt erop los

Flirten is hyper geseksualiseerd, maar in de kern is het het maken van een verbinding met iemand, vanuit plezier en zelfvertrouwen. Het is een vorm van communicatie waarbij je communiceert met al je zintuigen wijd op. 

Je gaat volledig op in het moment en het draait allemaal om het GEVEN van aandacht. Zodra je flirt met het doel om iets terug te krijgen, dan sla je de bal mis. Dan ben je aan het verleiden, overtuigen of zelfs manipuleren. 

Ik nodig je graag uit om te flirten vanuit plezier, vanuit een positieve energie. Want DAT geeft niet alleen jou maar ook diegene met je flirt een boost. Bewaar flirten ook zeker niet alleen voor die ene mooie man, flirt met iedereen!


3. Prikkel je zintuigen bewust

Sensualiteit is nauw verbonden met je zintuigen. Hoe je eet, ruikt, praat, luistert, beweegt, aanraakt, het is allemaal sensualiteit. Door bewust te genieten van de streling van je zintuigen, vergroot je jouw sensuele energie en voel jij je heerlijk in je vel.


4. Ken je turn on’s en turn off’s

Om je seksuele energie AAN te kunnen zetten, moet je weten waar jij van AAN gaat. 

(En wat voor jou remmend werkt aka je turn offs). Ga op ontdekkingsreis! Wat prikkelt jou? Wat geeft jou een fijn gevoel? 


5. Dans (burlesque)

Om Mae West haar woorden te gebruiken: Sex is emotion in motion. Door te bewegen (en ook je ademhaling en geluid bewust in te zetten) kun je snel seksuele energie opwekken in jezelf. 

Dans! Draai met je heupen. Spring, schud. Dans is een geweldige manier om je lichaam EN seksualiteit op een veilige manier de ruimte te geven. 


6. Solo Seks

Als jij denkt dat seksualiteit pas leeft wanneer je een partner hebt, think again.

Seks met jezelf is één van de beste manieren om seksuele energie op te wekken en door nadien terug te denken aan een fijne ervaring kun je het herbeleven. 

De glow die je hebt na een sexy ervaring (alleen of met een ander), daar kan geen make up tegenop! 


Ben jij klaar voor meer sexiness en vrouwelijkheid?

Aanbevolen artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Elize van der Plas - Fempower coach