Zelfvertrouwen en persoonlijke ontwikkeling

Vijf vragen die je leven veranderen

Vijf vragen die je (samen) je leven veranderen

 

Dat is nogal een grote belofte, maar ik maak ze niet zomaar. Deze vragen heb ik dan ook niet even snel bedacht, ze zijn het resultaat van jaren lange ‘research’. 

Toen ik zelf jaren geleden de klik, of beter, het BESLUIT nam dat mijn leven anders moest heb ik deze vragen aan mezelf gesteld. Toen nog niet zo bewust, maar ik stelde mezelf als doel om helemaal tot mezelf te komen. Om te leven vanuit wie ik écht ben, vanuit mijn ziel, in plaats van mijn ego dus.

Want dat laatste dat was ik gewend, maar maakte me niet gelukkig. Kortom: het moest dus anders. Ik stond op een kruispunt, moest belangrijke keuzes maken, en wist dat ik daarvoor ‘tot mezelf’ moest kopmen. Maar ja, HOE?

Ik verslond toen boeken en coaches en cursussen om uiteindelijk dus mijn eigen coachingprogramma te ontwikkelen.

 

En deze vijf vragen vormen daar de basis van;

  1. Wie ben je ècht?
  2. Wat wil je ècht?
  3. Wat heb je hiervoor nodig? 
  4. Wat houdt je tegen om dit te bereiken?
  5. Wat moet je hiervoor doen/ verder ontwikkelen? (geïnspireerde actie)

Tot slot: de waarden van mijn coaching en alles wat doe, voorkomend uit wie IK ben- zijn authenticiteit, sensualiteit, positiviteit en evenwichtigheid. 

Als jij jouw belangrijkste waarden niet weet, raad ik je aan om daar eerst mee aan de slag te gaan. Wat is voor jou het belangrijkste? Waar geloof jij heel sterk in?  Je kunt dit doen voor je persoonlijke en zakelijke leven.

Wil je meer weten over mijn coachingprogramma?

Ga dan naar elizevdplas.com/coaching. Je kunt daar ook een gesprek aanvragen. Dit is uiteraard gratis en vrijblijvend.

We kunnen dan kijken of er een match is en ik jou kan helpen om van ploeteren naar pleasure te gaan, van MOETEN doen naar mogen zijn , van ‘iemand worden’ tot volledig jezelf zijn.

Aanbevolen artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Elize van der Plas - Fempower coach