Vrouwelijkheid en sensualiteit

Wat is vrouwelijkheid nu écht?

Over vrouwelijkheid

Wat is vrouwelijkheid? Betekent het lief, ontvankelijk en zorgzaam zijn? Of staat vrouwelijkheid nu juist meer voor sensualiteit en gedrevenheid?

Het korte antwoord is: Vrouwelijkheid is het allemaal. AL deze krachten schuilen in jou. In élke vrouw.Onze seksualiteit, autonomie en gedrevenheid zijn alleen door het patriarchale systeem (onder invloed van de kerk) tweeduizend jaar lang enorm onderdrukt.


Vrouwelijkheid is enorm divers en duaal

Maar de meeste vrouwen beperken hun vrouwelijke kracht en potentieel door zich (onbewust) vast te houden aan de patriarchale invulling van wat het betekent om vrouw te zijn. De grootste leugen?


We zijn als vrouw van nature géén gevers

We zijn scheppers! We denken nog te vaak dat we vooral moeten geven, terwijl de essentie van het vrouwelijke juist eerst en vooral een ONTVANGENDE kracht is.

Leef jij al volgens de vrouwelijke essentie: Ontvangen > creëren > verzorgen > delen?

Of ben jij alleen maar aan het geven? Sta jij open om te ontvangen? Ben jij in staat vanuit liefde te creëren en het te koesteren en te laten groeien om het vervolgens vanuit overvloed te delen met anderen?


Geluk vinden in je vrouwelijkheid

Onthoud lieve vrouw: We zijn krachtige creators en ik geloof dan ook oprecht dat jij als vrouw hier bent om het verschil te maken, op jouw manier. Je bent hier niet om te overleven, of alleen maar te geven. Je bent hier om je tot in het puntje van je tenen vervuld en gelukkig te voelen, wetende dat jij een betekenisvolle legacy creëerde. Hoe? Niet door keihard te ploeteren of jezelf te veranderen tot iets dat je niet bent.

Maar door te worden wie je hoort te zijn. Door je VOLLEDIGE vrouwelijke potentieel te belichamen. Niet enkel je ontvankelijkheid, intuïtie, sensualiteit of creativiteit, maar ALLES. Dat is dé sleutel tot je mooiste leven, legacy en relaties.

Klaar om NU de eerste stap te nemen naar het leven dat je wilt, vanuit je vrouwelijke kracht?

–  Doe de gratis QUIZ en ontdek jouw primaire vrouwelijke archetype

– Plan een gratis zoom call met mij als je interesse hebt in privé coaching


Veel liefs,

Elize

Aanbevolen artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Elize van der Plas - Fempower coach