Vrouwelijkheid en sensualiteit

De eerste stap om jouw sexy ik te (her)ontdekken

Wil jij je sexy voelen? Lees dan snel verder!

Over SEXY zijn
 

Sommigen vrouwen zijn van nature SEXY. Zij hebben sex appeal. Je kent ongetwijfeld zo’n vrouw: Een vrouw die een kamer doet oplichten. Die moeiteloos alle ogen naar zich toe weten te trekken zodra ze ergens binnenkomt. Die elke beweging en elke oogopslag verleidelijk laat lijken. 

Uiterlijk versus uitstraling
 
Er is een groot verschil tussen sexy DOEN en sexy ZIJN. Het type vrouw dat ik hierboven beschreef IS het. Zij speelt geen rol, maar is gezegend met een natuurlijk aantrekkingskracht. Ze zijn misschien -volgens schoonheidsidealen- niet ‘mooi’, maar dat maakt voor sexyness niet uit. Sexy zijn gaat om je uitstraling, niet om je uiterlijk.

Er sexy uitzien versus je sexy voelen


Sexyness als staat van zijn gaat niet om korte rokjes, hoge hakken en getuite lippen. Het gaat over voelen. Expressie. Verbinding. Om écht sexy te ZIJN, moet je het eerst van binnen VOELEN. En dat begint met je mindset. Sexy vrouwen zijn sexy, omdat ze een SEXY state of mind hebben. 

Sexy is een staat van zijn
 

Wat je denkt, dat word je. Sexy vrouwen hebben dan ook een ‘sensuele verwen’-mindset. Dat zou dus ook jouw eerste stap moeten zijn als jij je sexy wilt voelen. (Her)ontdek je eigen sensualiteit en genot! Vraag je af: Hoe kan ik mezelf (en eventueel een ander) verwennen? Wat maakt mij blij? Waardoor voel ik mij goed in mijn vel? Welke zintuigelijke verwennerijen vind ik fijn? Door jezelf bewust te omringen en te prikkelen met sensualiteit, ontwikkel je een sexy mindset en straal je ook sexyness uit. 

Think sexy, be sexy! 

💋 Elize

P.s Wil jij weten wat jouw sexy archetype is? Doe dan de gratis QUIZ

P.p.s Als jij NU jouw zelfvertrouwen, vrouwelijkheid en sexyness wilt vergroten? Ga dan voor deze masterclass!

Aanbevolen artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Elize van der Plas - Fempower coach