Vrouwelijkheid en sensualiteit

Deze vijf V’s maken je super aantrekkelijk

Deze dingen zorgen ervoor dat je super aantrekkelijk wordt

Heb jij ze alle vijf?

 

Als sensuoloog, dat is geen woord denk ik, maar nu wel 😉 ben ik al van jongs af aan al geïnteresseerd in sensualiteit én in aantrekkelijkheid. De vraag die mij bezighield was: wat maakt een vrouw nu eigenlijk aantrekkelijk? 

Ik wist dat het niets te maken heeft met uiterlijk. Het is een uitSTRALING. 

Maar hoe ontwikkel je dat? Hoe krijgen vrouwen die uitstraling? En; wat levert aantrekkelijk zijn je op? Ik dacht toen nog dat het mij vooral een mooie man zou opleveren,… maar leerde al snel dat het véél verder gaat dan dat.

Aantrekkelijk zijn is echt LIFE changing. Alles gaat er beter door stromen.

Maar de aantrekkelijkheid waar ik het over heb, gaat uiteraard veel verder dan schoonheid. Dan wel of niet ‘mooi’ zijn, volgens bepaalde maatstaven.

Het gaat over energie. Over wat je uitstraalt en wat je daardoor aantrekt en over wat jij kan creëeren vanuit deze positieve energie.

 
Ik kraakte de aantrekkelijks-code.
 

Ik vond de formule, de ingrediënten, die je super aantrekkelijk maken. 

Je kunt ze gemakkelijk onthouden als de vijf V’s.  

Heb jij ze allemaal al? Je ontdekt ze hieronder! 

Verbondenheid 

Een aantrekkelijke vrouw heeft diepgaande, liefdevolle relaties en vriendschappen. Daarnaast heeft ze ook een sterke en liefdevolle verbinding met  zichzelf, haar lichaam en omgeving (door middel van haar zintuigen). Ook haar zesde zintuig is sterk ontwikkelt. Elke super sensuele vrouw die ik ken, is erg spiritueel en sterk verbonden met haar intuïtie en met ‘al wat is’.

 

Vreugde

Niets is zo aantrekkelijk als positieve energie. 

Aantrekkelijke vrouwen beseffen die maar al te goed. Zij weten hoe ze zichzelf gelukkig kunnen maken en wat hun voldoening geeft. Ze zoeken het plezier bewust op en bannen dingen die hun ongelukkig maken uit hun leven. Door hun positieve ingesteldheid zijn ze ook veerkrachtig en trekken zij méér positviteit aan.

(zelf) Vertrouwen 

Aantrekkelijke vrouwen hebben ook een sterk ontwikkelt zelfbewustzijn en zelfmeesterschap en doen veel aan zelfontwikkeling. Hierdoor kunnen ze op zichzelf vertrouwen.

Bovendien WETEN ze dat ze hier niet ‘zomaar’ zijn en verspillen dus geen tijd aan onzekerheden en belemmerende gedachten. Ze weten dat er een hoger doel is voor hun. Ze hebben vertrouwen. Niet alleen in zichzelf, maar in het universum. Hierdoor stralen ze een tevredenheid, onafhankelijkheid en gerustheid uit dat onweerstaanbaar aantrekkelijk is.


Vrijheid 

Voel jij je vrij om jezelf te zijn en jezelf te uiten? Voel jij je vrij in je lichaam en seksualiteit? Kun jij jezelf gelukkig maken? Of ben je erg afhankelijk? Leef jij voor jezelf of voor de goedkeuring van anderen?

Vrijheid en onafhankelijkheid is voor mij de definitief van ‘succes’. Financiële vrijheid, lichamelijke vrijheid, emotionele vrijheid. DAT is het doel. Zodat je ook kunt oprecht kunt geven vanuit overvloed en liefde, en niet om ‘je leuk/ lief gevonden wil worden’. 

 

Vrouwelijkheid 

Eigenlijk gaat het om de balans in yin en yang, maar op deze manier zijn er vijf V’s 😉

Het vrouwelijke is het ‘voelen’. Het ‘zijn’. Vertragen. Overgave. Ontspanning. (Controle) loslaten. Going with the flow. Maar ook CREATIVITEIT. Daarnaast staat het vrouwelijke voor mij ook voor schoonheid, (zelf)zorg en sensualiteit. 

Het mannelijk, de yang energie, staat dan weer voor het ondernemen van ACTIE. Voor discpline, doorzettingsvermogen, ratio. 

Beide heb je nodig maar vooral die vrouwelijke energie is een energie van waaruit je de mooiste dingen kunt creëeren.

 

Met de combinatie van deze vijf v’s,

word jij de meest aantrekkelijke versie van jeZELF!

 
Wil je mijn hulp om dit te bereiken? Plan dan een gesprek in via elizevdplas.com/gratis-call,
dan kunnen we samen bekijken waar er kansen voor jou liggen!

Veel liefs, Elize

 

Aanbevolen artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Elize van der Plas