Ben jij helemaal excited om je verder te verdiepen


in jezelf en je vrouwelijkheid?Of course you are. Want zelfontplooiing vanuit je vrouw zijn is de meest leuke, interessante en waardevolle reis die je ooit zult maken! En ik ondersteun je daar uiteraard graag in. Dit zijn volgende stappen die je kunt nemen:

Tip: Bekijk de boekenlijst

In het bijzonder raad ik je het boek Godinnen in elke vrouw aan van Sean Shinoda Bolen, want dit boek vormde grotendeels de inspiratie voor de tien vrouwelijke archetypen

Tip: Luister de Fempower podcast

Je kunt gratis luisteren via de website en je vindt mij ook terug op Spotify en Itunes. Schenk voor jezelf een glas champagne of koffie/thee in en neem een momentje voor jezelf ❤️

Tip: Schrijf je in voor een vrouwencirkel

Elke maand organiseer ik een online fempower cirkel want verbinden met andere vrouwen is een super LEUKE en waardevolle manier om je vrouw zijn verder te ontdekken en versterken!

Tip: Stap in de online cursus 

Ben jij het type om gelijk ALL-IN te gaan -zoals mij 😉? Dan nodig ik je heel graag uit voor de online cursus Vrouwelijke kracht.  Deze cursus ben ik momenteel met veel plezier aan het creëeren omdat ik merkte dat er een tool ontbrak om de wijsheid en krachten van de typen daadwerkelijk toe te passen en te belichamen. Omdat ik de cursus nog aan het ontwikkelen ben krijg je  een pre sell korting EN een jaar lang gratis toegang tot de vrouwencirkels die ik hierboven noemde!

Liza: ” Door de cursus ontdek je jouw blinde vlekken – jouw kansen én schaduwkanten-, doorbreek je wat jou kleinhoudt en versterk je jouw eigenheid en talenten.

Word ook de vrouw van je eigen dromen en leef jouw droomleven! “

Elize van der Plas - Fempower coach