The Femazing retreat: 26 en 27 oktober

Kom liefdevol in verbinding met jezelf en ontluik je vrouwelijke krachten. Na dit unieke retreat voel jij je zelfverzekerd, energiek en sexy en weet jij weer dat je te doen staat (richgting…

stroomt alles in je leven beter

Geniet van twee geweldig LEUKE ,  ontspannen én leerrijke dagen op een prachtige locatie, samen met gelijkgestemde vrouwen!

Het Femazing retreat, iets voor jou?

Wat mag je verwachten?


Entertainment - ontdek en genieten
(met burlesque show)

Education - leer
Empowerment - ontplooi, groei

ongedwongen ongeforceerde aha momenten alom

veel liefdevolle verbinding - zonder innerlijke kind knuffels

Ik kan niet wachten om jou daar te zien

Sinds 2013 ben ik op een missie om vrouwen in verbinding te brengen met hun vrouwelijke krachten en essentie, zodat zij helemaal openbloeien tot de beste en echte versie van zichzelf.

Met veel enthousiasme, een vleugje glamour en mijn eigen unieke methodes zal ik van dit retreat een bijzonder feestje maken 🥳 

Veel liefs, Elize

 

Voor wie is dit retreat?

Ben je niet bang om uit je comfort zone te komen en houd je van persoonlijke groei, maar heb je géén zin in allerlei  ‘spirituele’ oefeningen of gepush tot doorbraken?

Dan zit je goed bij mij. Ik ga namelijk NIET je aura lezen 😉 En je MOET helemaal niks. Plezier, belichaming en ontspanning staan centraal.

 

Wat mag je verwachten?

 
  • ONTSPANNING en BEZINNING.  Een dag waar het even helemaal om jou draait. Genieten van lekkere hapjes en drankjes, op een prachtige plek. Even helemaal weg van dagelijkse sleur ga jij door te werken met de archetypen jezelf/je vrouw zijn op een diepere laag begrijpen en liefhebben.

  • SISTERHOOD en FUN: Deze bijzondere bijeenkomst van vrouwen zorgt voor een gevoel van (h)erkenning en een boost in positieve energie. Je voelt je gesteund en gevierd zoals je echt bent.

  • VROUWELIJKE KRACHT en DANS. Door burlesque en dans kun jij vol lef en flair jouw ruimte innemen en voel jij je super sensueel en krachtig

Na deze dag voel jij je ontspannen én opgeladen en heb je dingen geleerd waar je je hele leven de vruchten van plukt!

Ontluik jouw vrouwelijke kracht!

Zeg vaarwel tegen onzekerheden, stress en jezelf kleinhouden

en creëer jouw mooiste leven vanuit lef, flair en plezier 🔥

Elize van der Plas - Fempower coach