Een onconventionele methode,
voor onconventionele ondernemende vrouwen

Introducing: The Feminine journey

The Feminine Journey is het resultaat van jarenlange research en ervaring. Deze innerlijke én uiterlijke zelfontplooiings-reis stelt je in staat om je super sexy, vrouwelijk en zelfverzekerd te voelen!

De rode draad in mijn cursussen, classes en coaching is uiteraard sensualiteit (geen verrassing met mijn achtergrond als burlesque danseres en sensueel lerares denk ik 😉). Daarnaast werk ik met tien moderne vrouwelijke archetypen. Zij helpen je om jezelf en je vrouwelijkheid volledig te begrijpen en ontplooien.

BODY.
 
Sensualiteit is de verbinding die jij maakt met jezelf, anderen en de wereld om je heen door middel van je zintuigen. Het omvat hoe je beweegt, een ruimte binnenkomt, de blik in je ogen, de manier waarop je praat, hoe je luistert, ruikt, eet, aanraakt, je houding, oogcontact, kleding en zoveel meer. Dit alles maakt of kraakt je charisma en eigenwaarde. Daarom leer ik je hoe je sensualiteit op een bewuste en complete manier kunt benaderen. Binnen de veiligheid van mijn programma’s kun je de relatie met je vrouwelijke lichaam en de krachten die hierin huizen (her)ontdekken. Je VOELT je super sexy en straalt dit ook uit! 
Ook duiken we in je seksuele energie zodat je een onuitputtelijke bron van energie, genot en ontspanning vindt in jezelf. Tel daar nog een vleugje Femme Fatale verleiding bij op en jij wordt UNSTOPPABLE én magnetisch aantrekkelijk voor de juiste mensen. Voel je nooit meer onzichtbaar, lomp en onzeker, jij wordt onvergetelijk, onvergelijkbaar en onweerstaanbaar! 
MIND.
 

De tien moderne archetypen die ik ontwikkelde zorgen ervoor dat je naar jezelf leert kijken door de lens van de vrouwelijke psyche. Dit  helpt je om een sterk evenwicht te vinden in jezelf en je op en top vrouw te voelen (ook als je géén hakken of make up draagt…)

Je stijgt uit boven stereotype vrouwbeelden, maatschappelijke inperkingen en je eigen innerlijke criticus. Wat mag je van jezelf – gevoed vanuit je opvoeding, cultuur en zakelijke omgeving – bijvoorbeeld niet zijn? Waar zitten er nog schaamte,- en schuldgevoelens? Hoe censureer en beperk jij jezelf? Maar ook; Wat zijn jouw valkuilen, schaduw,- en donkere kanten? Want ook deze dienen een doel. En; Waar schuilen er kansen voor jou? Wat zijn JOUW USP’S? Jouw ‘goud’? Je zelfkennis en zelfbewustzijn vergroot en je begrijpt eindelijk écht hoe vrouwelijkheid in elkaar zit. Hierdoor verdiept de relatie met jezelf maar ook met andere vrouwen. Je kunt authentiek, vrolijk en assertief leven, vanuit een rotsvast vertrouwen in jezelf.

SOUL.
 

Als vrouw ben jij van nature enorm intuïtief en heb jij ook een sterk innerlijk kompas. Door The Feminine Journey leer je hier weer/meer naar luisteren. Je leert ook vertragen en ontspannen zodat je compleet aanwezig kunt zijn in het hier en nu. Je vindt rust en antwoorden in jezelf en ervaart stabiliteit in je emoties en gevoelens. Tijdens de Feminine Journey ontdek je vanuit bezinning en een hernieuwde verbinding met jezelf wat jij echt wilt (en wat niet). Leven en werken vanuit purpose zorgt voor diepe zingeving, flow én motivatie.  

Zoals je merkt werk ik op body, mind and soul zodat jij VOLLEDIG in lijn komt met jezelf en je vrouwelijkheid.


The Feminine Journey bewees zich keer op keer
Al 100-en vrouwen gingen je voor!

Elize van der Plas - Fempower coach