Persoonlijke coaching voor vrouwelijke leiders en ondernemers.

Voel je gerust, geliefd en gelukkig op alle vlakken in je leven.

Alles is met elkaar verbonden: als het niet lekker stroomt in jou, dan beïnvloed dit je werk en al je relaties. Mijn coaching vormt daarom een diepgaande, verbindende reis waarin jij jezelf gaat (her)ontdekken.

Je zult een enorme groei doormaken op lichamelijk,- geestelijk-, emotioneel,- ziels-niveau en ontwikkelt je tot de hoogste versie van JEZELF, zodat jij je gerust, geliefd en gelukkig kunt voelen op alle vlakken: romantisch, zakelijk en persoonlijk.

Om dit te bereiken zet ik verschillende methodes in, zoals spiegel-, mindset-, zintuigen,- en schaduwwerk.

 

Over feminiene en masculiene energie: yin en yang

Als vrouw zijn beide energieën aanwezig in jou. Yin is de vrouwelijke energie. Die is liefdevol, intuïtief en verbindend.

Yang is de mannelijke energie: doelgericht, gedreven en ondernemend. Hardwerkende vrouwen verliezen zich vaak in deze yang energie. 

Wellicht heb jij ook wel eens te horen gekregen: dat je wel wat ‘vrouwelijker/zachter’ zou mogen zijn”?

Deze yin/yang balans in jezelf herstellen zorgt voor veel rust en zelfvertrouwen en daarmee ook voor fijnere relaties met anderen.

Mensen resoneren namelijk niet met wie jij wilt zijn, maar met wie jij diep van binnen bent. 

Sensualiteit als kracht

Vergeet bij hierbij maar meteen het beeld van een oppervlakkige vrouw met diep decolleté.

Want sensualiteit in haar volledige betekenis prikkelt AL je zintuigen: het is wat je ziet en laat zien, maar ook wat je zegt -tegen jezelf en anderen, hoe jij voor jezelf zorgt, wat je tot je neemt en hoe vrij en liefdevol verbonden jij je voelt met je lichaam en seksuele kracht. Het is de perfecte balans tussen feminiene, masculiene, seksuele en positieve, liefdevolle energie. 

Wanneer jij deze high value sensualiteit in jezelf hebt (her)ontdekt en gaat uiten wordt je niet alleen super begeerlijk en charismatisch, je voelt je ook stralender dan ooit. Gecombineerd met sterke sociale vaardigheden (non verbaal en verbaal), authenticiteit, de juiste mindset, lef en jouw unieke talenten, vormt sensualiteit DE sleutel tot jouw meest gelukkige, succesvolle en bevredigde leven. Zowel zakelijk, privé, als romantisch. 

The most important job you will ever do...

is work on YOU.

Elize van der Plas