The Feminine Journey

Dé online cursus om jouw stralende SEXY ik te ontluiken

De Feminine Journey is een stap voor stap roadmap om je in 10 lessen super zelfverzekerd, vrouwelijk en sexy te voelen!

Nog tijdelijk voor maar 195 euro ex btw

ELKE vrouw kan het

Ik ontwikkelde mijn eigen methode om je vrouwelijkheid en sexyness te begrijpen en (her)ontdekken, die je nergens anders tegenkomt. Dit is géén ‘one size fits all’, maar gebaseerd op de vrouwelijke psyche en geschikt voor ELKE vrouw. Je maat of leeftijd doet er niet toe. 

100-en vrouwen gingen je voor

Ik ben al ruim tien jaar coach en trainer. Inmiddels volgden bijna 1000 (!) vrouwen een workshop of cursus bij mij. Na al deze jaren weet ik perfect wat werkt (en wat niet) om vol zelfvertrouwen en plezier alle vruchten te plukken van je vrouwelijke kracht.

Geen spiritueel gedoe

Bij mij geen spirituele blabla. Mijn achtergrond als professioneel burlesque danseres zorgt ervoor dat ik als geen ander weet hoe jij je SEXY kunt VOELEN, maar OOK hoe jij je op sensuele en vrouwelijke wijze kunt presenteren.

Bekend van:

5/5

Dounia:

” Sensualiteit is wat Elize doet en IS en dit gevoel brengt ze helemaal over naar jou.

Ik voel me nu sexy en zelfverzekerd! 

Als je je ook powerful, fabulous en happy wil voelen, moet je zeker de cursus volgen”

5/5

Lieselot: zaakvoerder Pure L

” Elize is an amazing woman and teacher!
Elize is voor jou als jij je op en top VROUW wilt voelen en het beste uit jezelf wilt halen!


Klaar voor jouw blijvende doorbraak naar onverwoestbaar zelfvertrouwen, vrouwelijkheid
en onweerstaanbare sexyness?

Deze cursus is voor jou als:

✔️ Jij een ambitieuze (ondernemende) vrouw bent, die zich f*cking sexy en zelfverzekerd wil voelen
 

Van je kleine teen tot je kruin- en dit ook wil uitstralen. Nooit meer een lomp of onzeker gevoel, maar op en top VROUW. In de slaapkamer en de meeting room, Zoom meetings, op een date en ga zo maar door: Jij staat er als onvergetelijke WAUW-vrouw.

 

✔️ Je ook klaar bent om jouw schaduwkanten en valkuilen onder ogen te komen, 
zodat je de dingen die je klein houden kunt doorbreken 

 

Ik wijs je op blinde vlekken en zeg misschien niet altijd wat je wilt horen, maar wel wat je MOET horen -zodat jij voorgoed vaarwel kunt zeggen tegen pleasen, perfectionisme, imposter syndrome en andere ‘vrouwenziektes’ die jou kleinhouden. JIJ bent de meesteres over je leven en je innerlijke criticus geeft geen kick meer.

 

 ✔️Jij AL je vrouwelijke krachten wilt versterken
 

Je wilt je mega sexy, zelfverzekerd én COMPLEET vrouw voelen. Daarom komen ALLE vrouwelijke krachten die in jou schuilen aan bod. Niet enkel je sensualiteit en erotische aantrekkingskracht, maar ook je intuïtie, creativiteit en zoveel meer. 

 

✔️Jij liever lui dan moe bent. 
 

Net als mij 😉 Natuurlijk is er ACTIE nodig. Maar deze cursus heb ik express niet volgepropt met allemaal randzaken die alleen maar afleiden en overweldigen. Tien lessen krijg je, met alles wat je nodig hebt (in de vorm van een e-book, videolessen, oefeningen en theorie). Kwaliteit boven kwantiteit.

 

5/5

Patricia–  Founder and coach bij Dreamboost.nl 

” Elize is de vakvrouw in vrouwelijk leiderschap.

Ze brengt ze op een verrassende, efficiënte, doeltreffende manier volledig in contact met je vrouwelijkheid, essentie en sensualiteit. 

Zodat je zowel persoonlijk als zakelijk echt vol zelfvertrouwen kunt staan waar je voor staat. 
5/5

Sofie – Coach en zaakvoerder bij Sofieorganiseert.com

” Elke vrouw zou een cursus bij Elize moeten volgen. Ze zijn echt LIFE-changing

Wil je de betere, meer vrouwelijke, zelfverzekerde, gelukkigere, succesvollere versie van JEZELF worden, dan moet je bij Elize zijn!

Wat zit er in de cursus?

  • Complete toelichting van alle archetypen zodat jij je vrouwelijkheid helemaal begrijpt en je super zelfverzekerd wordt
  • Zorgvuldig samengestelde DOE-opdrachten: Mijn oefeningen laten jou super sexy voelen én helpen je om korte metten te maken met ‘vrouwenziektes’ zoals pleasen, perfectionisme & imposter syndrome
  • Videolessen waarin ik je stap voor stap alles leer over expressie, presence en presentatie, zodat jij op een vrouwelijke manier je ruimte in kunt nemen
Deze cursus is een roadmap met alles wat jij moet doen (en wat juist niet) om je zelfverzekerd, vrouwelijk en super SEXY te voelen en dat ook uit te stralen! 

Tijdelijke bonussen- ter waarde van ruim 200,-

  • Case studies over o.a Marilyn Monroe en Audrey Hepburn
  • Document met ontspannende en revitaliserende Vrouwelijke zelfzorgtips en rituelen
  • Journal prompts en affirmaties die je zelfvertrouwen en zelfbewustzijn vergroten
  • Kijk, luister en boekentips om je transformatie op een ontspannen en leuke manier te verdiepen en versnellen
  • Een jaar lang GRATIS TOEGANG tot alle Fempower cirkels, ter waarde van 150 euro. Deze maandelijkse online meetings zijn een bijzonder moment van plezier, verbinding, bezinning en ongefilterde real talk onder vrouwen die allemaal bezig zijn met vrouwelijkheid, sensualiteit en zelfverwezenlijking. Deze 12 meetings alleen al zijn GOUD waard.

Deze cursus is tijdelijk maar 195 euro (Yes, de bonussen alleen al zijn meer waard!)

Ik vroeg twee dames die de vorige keer instapten hoeveel zij de cursus eigenlijk waard vinden?

En kreeg deze antwoorden:

Jaaa, ik ga me aanmelden! En dan?

Yes! Na betaling ontvang je een e-mail met jouw inloggegevens en een video waarin we je uitleggen hoe je kunt inloggen via elizevdplas.com/login

 

De cursus is nog in de maak. Er staan al lessen in waar je mee aan de slag kunt en vervolgens komt er ongeveer wekelijks een nieuwe les online. Wanneer de cursus helemaal af is zal de prijs naar 395 euro ex btw  gaan. (Of 495 euro, dat heb ik nog niet beslist 😉) Stap dus nu in aan de laagste prijs!

Een pc, laptop of I-pad met internet en een notitieboekje met pen. That’s it! 

Voor de videolessen met poses en walks heb je ook wat ruimte nodig, maar op zich kun je de cursus dus doen waar en wanneer jij wilt.

Het is geen cursus waar je mega veel tijd in moet steken om de vruchten ervan te kunnen plukken. Door de slimme combinatie van video’s, journalvragen, theorie en praktische oefeningen kun je snel een transformatie doormaken. 

Dat gezegd hebbende kun je persoonlijke groei natuurlijk niet forceren. Ik maakte elke les met veel zorg voor je, dus gun jezelf ook deze moeite.

Ik raad minimaal één week per les/archetype aan, dus tien weken. Deze tijd die je investeert in jezelf verdien je zeker terug in geluk, zelfvertrouwen, sensualiteit, ontspanning, zelfliefde, energie, betere relaties en ga zo maar door 😁 

OP DEZE PAGINA vind je meer informatie over de cirkels.Het zijn fijne, maandelijkse, samenkomsten via Zoom vol plezier, real talk en bezinning onder vrouwelijkste onderneemsters. Als cursiste mag jij een jaar lang GRATIS deelnemen! 

Nee. Enkel mijn privé coaching traject is speciaal voor onderneemsters. Deze cursus is geschikt voor elke vrouw. Je maat, leeftijd etc doet er ook niet toe. Sexyness schuilt in ons allemaal! 

Je behoudt maar liefst één jaar toegang tot de volledige cursusinhoud dus je kunt in alle rust de lessen overlopen (en zo vaak herhalen als je wilt). 

Wil je jouw toegang na het eerste jaar verlengen? Dan kan dat voor slechts 85 euro. Je krijgt dan weer een volledig jaar toegang tot alle lessen én de updates. Persoonlijke groei stopt- zoals jij weet- nooit, daarom is dit enorm waardevol. 

Don't worry,
be SEXY!

Elize van der Plas - Fempower coach