Eén op één coaching traject

Voor ondernemende vrouwen die volledig en liefdevol in verbinding met hun échte zelf willen komen,

zodat ze kunnen leven en leiden vanuit zelfvertrouwen, plezier, rust en overvloed

Het is tijd om de relatie met jezelf naar het hoogste niveau te brengen, zodat alles heerlijk gaat stromen: zakelijk én persoonlijk 

The most important job in life,

is finding YOUR path

and having the courage to follow it

jolijnvan eenoo

Jolijn van Eenoo:

” Ik was partner, mama, en vooral: mijn werk.

 Ik was mezelf verloren. Zonder dat ik het door had. 

Door Elize kan ik weer in de spiegel kijken en mezelf er echt zien staan, ook als vrouw. Nu zet ik mijn sensualiteit zelfs in in het dagelijks leven en voel mij meer ontspannen, meer mezelf. 

Echt alles komt aan bod. Je hele ZIJN. 

Dat maakt de begeleiding van Elize heel bijzonder. 

Van alles gedaan maar,

wanneer komt dat happily ever after gevoel nou eindelijk?!

Als proactieve powervouw ben jij niet het type dat wacht tot iemand of iets haar komt redden. Jij toonde in je leven al veel lef en doorzettingsvermogen en werkt keihard. Doe jij iets, dan doe je het goed. Jij gaat all-in, spaart kosten noch moeite. 

En wat je tot nu toe al hebt bereikt is dan ook bewonderenswaardig. 

Maar ondanks dat je leven op papier geslaagd is en mensen in jouw omgeving je complimenteren met jouw prestaties, VOEL jij je diep van binnen niet 100% ‘succesvol’. 

Steeds vaker voel jij je onbegrepen en onzeker. 

Je voelt je niet (meer) voldaan, geliefd en gelukkig, maar moe, gefrustreerd en eenzaam. 

 

 

Je voelt steeds meer de drang naar een lichter leven. Meer rust. Minder ‘in je hoofd’.  Meer plezier én zingeving. 

Je wilt impact maken en grootse dingen bereiken, maar meer dan ooit wil je vooral VRIJHEID, VERDIEPING, VREUGDE en VERBINDING ervaren. In je werk, jezelf en je relaties.

De oplossing? Weer/meer lijn met je (hoogste) zelf komen. Of om de Engelse term te gebruiken; aligned te worden. Inside and out. Body, mind and soul. Het is tijd om belemmerende overtuigingen, foute conditioneringen, stereotypes en goed bedoelde, maar misplaatste adviezen los te laten…

Het is tijd om weer/meer VOLLEDIG jezelf te worden.

Ze zocht naar liefde, rust, geluk en overvloed

en vond het in zichzelf


Over het Highest self coaching traject ©In verschillende fasen/stappen help ik jou naar een liefdevolle doorbraak in de relatie met jezelf

zodat jij vanuit zingeving, (zelf)vertrouwen en plezier kunt leven en leiden

Inhoudelijk

1. Wie ben jij écht?

Wat maakt jou, JOU? Wat is belangrijk voor jou? Wat is jouw goud? Wat is jouw unieke missie? 

2. Wat wil je écht?

Daarna is het tijd om in te zoomen op jouw diepste zielsverlangens, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Wat is jouw bestemming?

3. Wat houdt je tegen?

Belemmerende overtuigingen, afleiding en ruis, ontbrekende verbindingen (met jezelf en anderen) gaan we één voor één aanpakken. We maken ruimte om te kunnen ontvangen wat jij écht wilt.

4. Wat heb je nodig?

Wie moet je zijn om te krijgen wat jij wilt? Wat moet jij nog verder ontwikkelen? Waar mag je méér van worden? 

5. Wat moet je doen?

Geïnspireerde/ bezielde acties in combinatie met ontwikkelen van specifieke vaardigheden en nieuwe kennis, zorgt ervoor dat jouw verlangens werkelijkheid worden en jij zielsgeluk vindt op alle vlakken.

Praktisch

 • na de kennismakings(zoom) call, plannen we jouw kick off day in Antwerpen of Friesland.
 • dit is een hele dag, inclusief zalige lunch, waarbij we jouw traject aftrappen
 • na de kick off day werken we in Antwerpen of online (of een combinatie)
 • we hebben de eerste drie maanden twee keer per maand een online sessie, daarna één keer per maand. 
 • deze sessies duren 69 minuten: 9 minuten kletsen, in 60 minuten tot de kern
 • kies voor offline sessies (bij jou of bij mij in Antwerpen) dan doen we één sessie per maand a 2,5 uur
 • na elke sessie krijg je een samenvattende e-mail met daarin waarmee jij aan de slag mag gaan
 • tussen de sessies door ben ik uiteraard ook onbeperkt bereikbaar voor jou: ik sta steeds aan jouw zijde
 • bij het jaarprogramma krijg je drie bonussessies die kan inzetten wanneer jij dat wilt. (bijvoorbeeld voor een belangrijk  evenement waar je mij graag bij hebt)
 • één a twee maanden na afronding van het traject is nog een extra opvolgingscall/ meeting
 • Investering: Het totale traject duurt één jaar. Je kunt ook starten met drie maanden (4000 euro) en daarna (vrijblijvend) verlengen tot een jaar.
 • Kernwoorden in dit traject zijn: bewustwording, (zelf)vertrouwen, authenticiteit, dans, plezier, uniciteit, balans (yin en yang), sensualiteit, zelf,- en lichaamsliefde, zelfexpressie, zingeving en zelfrealisatie. 
 • Het doel van het traject is dat jij je volledig vrij voelt om je te zijn wie je écht bent. Zodat jij kunt ontdekken wat jij hier écht te doen hebt, om zo vanuit vrijheid, verbinding, vreugde, verdieping en overvloed te leven en leiden. 

Er zijn momenteel nog

0
coachingplekken beschikbaar

Vanessa Schroven:

“Elize is puur en ze slaagt er in om dat pure, dat misschien al even kwijt was, ook in jou naar boven te halen.  

Ze trekt lades open die jij of anderen (on)bewust hebben dicht gelaten. 

Maar hé, wat vind je daar een schatten terug!

Van die zaken waarvan je eigenlijk niet meer wist dat je ze kwijt was en nu je ze gevonden hebt, nooit meer wilt loslaten.

Ik was overdondert door Elize’s charme en puurheid en stapte een nieuwe wereld in. Een wereld waarin het om mij draait en ik echt kan stralen- op alle vlakken”

 Hi! Ik ben Elize

Het best bewaarde geheim van veel stralende vrouwen

Deze vrouwen zijn gelukkig, geliefd en leven hun beste leven. Ze zijn een inspiratie voor de mensen om hun heen. En maken de wereld een stuk mooier. 

Het zijn die vrouwen waarvan iedereen denkt: That lady…has it ALL! En de waarheid is: zo voelt zij dat zelf ook. Het is geen schone schijn, deze vrouwen leven écht hun beste leven. 

Dit alles is het gevolg van een liefdevolle en sterke verbinding met zichzelf (en anderen). Ze weten wie ze zijn en leven en leiden vanuit zingeving, plezier en vrijheid. 

Om hun naar dat punt te kunnen begeleiden ontwikkelde ik een one of a kind holistisch en praktisch traject/stappenplan, gebaseerd op mijn eigen ervaring en kennis, aangevuld met gekende technieken als NLP.

Als coach (en mens) sta ik bekend om mijn onuitputtelijke positieve ingesteldheid, licht erotische grappen, passie voor sensualiteit en het empoweren van vrouwen en; mijn talent om te (door)zien wie jij écht bent, wat jij écht wilt en HOE je dit kunt bereiken. Ik help je om te stralen om alle vlakken (zakelijk en persoonlijk) en het leven te leiden waar jij naar verlangt: een betekenisvol leven, op JOUW voorwaarden.

Wil je meer weten over mij?


Jouw doorbraak vind je niet in een nieuwe website, yoni ei of ijsbad

Deze dingen zijn opwindend en boosten je zelfvertrouwen, maar zijn niet volledig. Het zijn losse ‘middelen’ waarbij het cruciale ontbreekt: Je bent kersen aan kopen voor een taart die er (nog) niet is. De basis ontbreekt. Er is geen fundering. 

Huh? fundering? taart? Yes… Die taart, uh, fundering- dat ben JIJ. En alle ingrediënten om de taart te maken zitten al IN jou. Het is puur een kwestie van ze allemaal samen te brengen, op de juiste manier. Om jouw unieke ‘recept’ te ontdekken en zo VOLLEDIG jezelf te worden.

Al de rest is, zeker in het begin, alleen maar ruis. 

Het is afleiding van het ‘niet zo sexy’ (innerlijke) zielswerk dat EERST nodig is. 
VOLLEDIG, sterk en liefdevol in verbinding komen met jezelf. DAT is de fundering. Weten wie je bent, wat jouw zielsmissie is, jouw ‘goud’, en hoe je dit vol zelfvertrouwen kunt ‘leven’.

Zonder deze fundering kun je wel mantra’s gaan zingen in vrouwencirkel op Ibiza, cacao snuiven op een solotravel, tig business coaches en cursussen verslinden, NOG maar een nieuwe website laten bouwen (inclusief professionele fotoshoot natuurlijk) of je onderdompelen in een ijsbad…

– het zal je nooit de impact, flow, zielsgeluk, (zelf)liefde en voldoening opleveren waar je op hoopt. 

 

Waarschijnlijk ben je nu sceptisch. En dat snap ik. Want al die vrouwen die duizenden euro’s uitgeven aan eerdergenoemde zaken – die zijn toch niet gek?

Zeker niet. Want al deze zaken vergroten je zelfkennis en zelfvertrouwen. Elk van deze dingen maakt een ander ‘ingrediënt’ in jou wakker. Maar er is geen sprake is van een blijvende transformatie. Je voelt je even GEWELDIG en daarna ben je terug bij af want; IN jou is er niets verandert. Daar is simpelweg méér diepgang en tijd voor nodig. Daarvoor moet je vooral de juiste vragen stellen en de VERBINDING leggen tussen ALLE ingrediënten die in al jou zitten (maar nog niet helemaal tot haar recht komen)

Er is niets mis met een Yoni ei (vind dat zelf ook fijn), maar je houdt jezelf voor de gek als je denkt dat dat ei, of meer kennis, geld, een (andere) partner, een paar kilo’s afvallen, of wat dan ook, ervoor gaat zorgen dat eindelijk ‘alles op zijn plaats zal vallen’ en jij je happily ever after vindt. 

 

De waarheid is: Je moet je éérst gelukkig en vrij voelen IN JEZELF. En je leven zo inrichten dat jij je beste zelf kunt zijn. 

Then the rest will follow.

Nou nou Elize, dat klinkt een stuk lastiger dan iemand betalen voor een nieuwe website… en véél minder sexy dan een sensual retraite op Ibiza…

Helemaal met je eens. Maar het is wel effectiever. Duurzamer.  En het heeft wél als resultaat dat jij vol zelfvertrouwen jouw meest stralende zelf wordt. En dat zowel zakelijk als persoonlijk alles optimaal gaat stromen. Dat jij jouw zielsverlangens/ doelen kunt bereiken. En dat je de wereld mooier kan maken. 

Hoewel het dus misschien niet zo sexy klinkt,… is dit coaching traject wel degelijk the most exciting ‘reis’ die je ooit zult maken! 🔥 Groei uit tot diegene die jij écht hoort te zijn

en leef een betekenisvol en overvloedig leven

op jouw voorwaarden

Veelgestelde vragen:

Ik werk met vrouwelijke leiders die werken op hoog niveau (directeuren, artsen, advocaten, ondernemers) en dit vaak ook nog combineren met het moederschap. 

Deze vrouwen zijn niet bang zijn om uit hun comfort zone te komen en investeren graag in zichzelf. 

Het zijn dan ook nooit ‘beginners’ in persoonlijke ontwikkeling en ze hebben al veel dingen ondernomen.

Wanneer zij klaar zijn om de relatie met zichzelf (en anderen) naar het hoogste niveau te brengen en een lichter, leuker en meer betekenisvol leven willen leiden…. dan komen ze naar mij. 

 

P.s Ben jij (nog) geen gevestigde vrouwelijke leider, maar resoneert mijn coaching toch sterk met jou?

Plan dan gerust een gesprek in. Wellicht zijn we toch een match.

Dit traject brengt jou volledig tot jezelf. Je wordt geweldig goed in jeZELF zijn en kunt dat inzetten op een manier dat alles beter stroomt: zakelijk en persoonlijk.

Je ervaart (innerlijke) rust, vrijheid, (zelf)liefde en heel veel (zelf)vertrouwen. Vertrouwen in jezelf,  jouw missie, in jouw hele ZIJN. Je weet waarom je hier op aarde bent en kunt je doelen bereiken vanuit zingeving en flow.

Als coach (en mens) ben ik altijd positief en liefdevol maar ook to the point: Geen vage adviezen of eindeloze vragen van mijn kant dus. Ik doorzie en verwoord wat jij ècht bedoelt, maak je bewust van kansen en belemmeringen, geef je concrete oefeningen en handvaten en help je bij het maken van belangrijke keuzes.  Met als doel dat jij jouw doelen kunt bereiken en zielsgelukkig wordt.  

Ik geloof bovendien in een holistische aanpak (body, mind and soul). We werken aan de binnen èn de buitenkant. 

Ook belangrijk om te weten: Ik werk met name met mijn eigen methodes. 

Naast mijn eigen stappenplan, inclusief de sensuele archetypes en zintuigenwerk, werk ik verder graag met de coachingmethodes NLP, hypnotherapie, spiegelwerk en Psych-K.  

Boven alles kiezen vrouwen voor mij because I walk my talk. I’ve been there done that en ik heb een trackrecord van vrouwen die ik al heb geholpen.

Tot slot: om tot snelle doorbraken en een duurzame transformatie te kunnen komen is dit gehele traject één op één. Geen geleuter in groepjes of een verkapte online cursus dus, maar ècht maatwerk. 

Ik neem maximaal tien vrouwen per jaar aan zodat je echt mijn aandacht en focus ervaart.  Je kunt mij ook 7 dagen per week bereiken, want een doorbraak houdt natuurlijk geen rekening met 9-5….

Je kunt op elk gewenst momenteel instappen en starten wanneer het jou uitkomt, uiteraard in overleg met mij.

Let op: ik neem slechts een beperkt aantal coachingklanten aan, zodat ik de hoge kwaliteit kan waarborgen. 

Wanneer er weer een klantenstop is dan zul je dat op deze pagina lezen. 

Ik bied je met dit traject een jaar begeleiding, zodat er genoeg tijd voor je is om een grote èn blijvende transformatie door te maken – op alle vlakken.

Maar dit neemt niet weg dat je in de eerste maand al grote resultaten en veranderingen zult opmerken in jezelf, je carrière en je relaties. 

We hebben, na de kick off day,  de eerste drie maanden twee keer (69 minuten) contact en ook tussen deze coachingsessies door kun je mij altijd feedback vragen. Na deze eerste fase hebben we één keer per maand een sessie en elk kwartaal een live meeting van 3 uren. Deze kan doorgaan in Antwerpen, Friesland, Groningen of in overleg bij jou thuis/op locatie.

 

Lijkt een jaar je te lang?

Dan kun je ook starten met drie maanden en eventueel verlengen. 

Houd hierbij wel in gedachten dat persoonlijke groei en veranderingen doorvoeren in jezelf tijd vergen. Yes, I know,  jij hebt het druk.  Jij wilt dat het snel vooruit gaat…. En net daarom vormt jezelf deze tijd gunnen, eigenlijk jouw eerste uitdaging. 

Je kunt instappen voor 3 maanden aan 4000 euro. 

De jaarinvestering deel ik met jou tijdens een gesprek 

Als je echt een verandering wilt doorvoeren, is dit trouwens ook zeker een investering die je met liefde zult doen. 

(Spoiler: het is geen 50.000 euro zoals één van mijn coachees bij een vorige business coach had betaald) 

Yes, je kunt ook per maand betalen. De eerste termijn voldoe je bij aanmelding en je ontvangt daarna aan het begin van elke maand een factuur via e-mail. 

Nee. Dit is een exclusief, betrokken één op één traject, geen verkapt groepsprogramma.

 

Het is een online coachingtraject met sessies via Zoom. Zodat je overal ter wereld de sessies kunt volgen.

In overleg kunnen deze ZOOM sessies ook OFFLINE doorgaan:  in plaats van twee keer per maand 69 minuten doen we dan één keer per maand 2 uren Deze sessies kunnen dan doorgaan bij mij in Antwerpen of bij jou op locatie.

 

De kick off day is sowieso altijd OFFLINE in Antwerpen of in overleg op een locatie dichterbij jou. 

 

We plannen jouw sessies steeds in op een vaste dag en tijdstip, 

in week 1 of 2 van elke maand en nog één in week 3 of 4. 

Op deze manier is er een fijne structuur en hoef je niet elke week via mijn online agenda in te plannen.

 

Uiteraard kies jij zelf welke dag en welk tijdstip dit is.

 

De kick off day kun je ook zelf inplannen via mijn online kalender (op weekdagen of in het weekend)

Na betaling ontvang je hier alle informatie over van mijn online manager Annelies.

Yes. Na elke sessie ontvang je van mij een e-mail met samenvatting van de dingen die zijn besproken en met de zaken waar jij tot de volgende sessie mee aan de slag mag gaan. 

Hierbij link ik soms ook naar extra (video)lessen uit de online academy. (als coachingklant heb jij gratis toegang tot de volledige inhoud van de academy!)

Sofie de Keyser- zaakvoerder sofieorganiseert.com 

” Elke vrouw zou minimaal één sessie bij Elize moeten volgen. Ze zijn echt life-changing! 

Steffi Knops – business travel agent

” Elize laat jou stralen op jouw eigen unieke manier. 
She really is the BEST! “

Lieselot D’Hooghe – zaakvoerder Pure L yoga

” Elize is voor jou als je klaar bent om het beste uit jezelf te halen (en je super vrouwelijk en krachtig te voelen) “

Als je leeft, liefhebt en leidt vanuit zingeving, (zelf)liefde en (zelf)vertrouwen,

dan gaat alles volop stromen

In dit programma neem ik je mee op een diepgaande, verbindende, exciting reis waarin jij jezelf VOLLEDIG gaat (her)ontdekken, liefhebben en heruitvinden. Inside AND out. 

Ik help jou om je meest authentieke, krachtige versie van JEZELF te worden en leer je de vaardigheden om dit aan het licht te brengen.

Zodat jij het zelfvertrouwen voelt om te doen wat kloppend voelt voor jou, 

in plaats van je te verliezen in wat je denkt te moeten doen en zijn… 🤯

Wat voor doorbraak jij ook zoekt – zakelijk of persoonlijk-  JIJ bent de sleutel. 

Leven en werken vanuit zingeving, (zelf)liefde en (zelf)vertrouwen – is dé weg naar vrijheid, plezier, rust en zielsgeluk.Klaar om volledig tot bloei te komen en zielsgelukkig te zijn,

zakelijk én persoonlijk?

Elize van der Plas - Fempower coach