Secrets of Sensuality cursus - voor onderneemsters

ELKE vrouw kan moeiteloos haar ruimte innemen en zich vol flair en zelfvertrouwen presenteren - als zij de kunst van sensualiteit leert

In deze premium cursus leer ik jou de kneepjes van het vak zodat jij je geweldig in je vel voelt én magnetisch aantrekkelijk wordt voor de juiste mensen. ZET JE NU OP DE WACHTLIJST:

Sofie: Zaakvoerder Sofieorganiseert.com

Elke vrouw zou minimaal één cursus bij Elize moeten volgen want ze zijn echt LIFE-CHANGING. Als je een betere, meer vrouwelijke, zelfverzekerde en gelukkigere versie van JEZELF wilt zijn, dan moet je bij Elize zijn!”

Sensualiteit: Het best bewaarde geheim van 100-en stralend, succesvolle vrouwen

Je kunt aan je mindset werken tot je een ons weegt: Jouw energie is doorslaggevend voor je succes. Feit is dat mensen binnen 30 seconden hun oordeel over jou klaarhebben en dit is voor 93% gebaseerd op je NON-verbale communicatie.  

Maar hoe verbeter je je non-verbale communicatie? You guessed it: Door je sensualiteit te masteren. Ik help je – o.a met behulp van burlesque dans- om stap voor stap jouw expressie, uitstraling en presentatie naar het hoogste niveau te brengen. Zodat jij altijd een geweldige eerste indruk maakt en transformeert van onzichtbaar en/of onbegrepen naar onvergetelijk en onweerstaanbaar. 

Zet je nu op de wachtlijst zodat je voor maar 195 euro ex btw kunt instappen – met gratis toegang tot de FEMPOWER cirkels t.w.v 150 euro! 

De afgelopen tien jaar hielp ik al 100-en vrouwen. Eerst als burlesque lerares en sinds 2020 als life coach. Op de foto hierboven zie je mij tijdens een burlesque show met Kaat Bollen.


Wat ga je leren?

Creatieve expressie

Je ontdekt jouw eigen sensuele persoonlijkheid en leert hier vol zelfvertrouwen en allure expressie aan geven, zodat je van dertien in een dozijn naar ONVERGELIJKBAAR gaat en op jouw eigen unieke manier magnetisch aantrekkelijk wordt. 

 

Dans/sensueel lichaamswerk

Door middel van zorgvuldig gekozen heup, arm,- been en andere burlesque (dans)bewegingen land jij op de meest flatterende manier in je lijf en voel je je op en top ontspannen, prachtig en krachtig als vrouw. Deze oefeningen kun je overal doen en je hebt er geen ritme gevoel voor nodig. Extra-tje: Je creatieve ‘spier’ wordt door dans ook getraind waardoor je op alle vlakken meer inspiratie en flow zult ervaren. 

 

Power en sensual posing

Je leert prachtige power én sensual poses en walks die jouw beste kanten accentueren zodat jij je nooit meer lomp of onzeker voelt tijdens een fotoshoot, een insta live of op het podium. 

Charismatische communicatie

Een WAUW-energie is geen aangeboren talent, maar een vaardigheid. Ik leer je de subtiele dingen die het verschil maken om mensen hun aandacht te trekken en zeer begeerlijk te zijn. 

Bonussen:


- Een jaar lang GRATIS toegang tot de Fempower cirkels

Dit is een bonus ter waarde van 150 euro! Dus je betaalt eigenlijk maar 45 euro voor Secrets of Sensuality. CRAZY. I know. Bekijk hier de Fempower cirkels


- Het geheimen wapen

Is geheim 😉 Ik deel dit enkel in de cursus. Maar geloof me: Het is super bevrijdend, empowering én zal je zelfbeeld en lichaamsliefde versterken. 

Het is hoog tijd om jouw ruimte in te nemen
en de aandacht te krijgen die je verdient

- zonder ploeteren of pushen
maar door je natuurlijke sensualiteit te optimaliseren

Elize van der Plas - Fempower coach