I live and breathe fempowerment
maar dat was ooit wel anders

Vroeger dacht ik dat ik keihard moest werken en ‘perfect’ moest zijn. Dat leidde regelrecht tot een burn out, slechte relaties en een negatief zelfbeeld. Ik was vaak vermoeid, voelde me zoekende en ontwikkelde een depressie en eetprobleem. 

Anderen zagen me echter als ‘powervrouw’ want ik verhulde mijn eenzaamheid, stress en onzekerheden door jarenlang een masker te dragen. Achter dat masker wilde ik zo graag écht zielsgelukkig zijn, maar wat ik ook probeerde, het lukt me nooit om het volledig te bereiken.

Het was pas toen ik zelfwerk bovenaan mijn drukke ‘to do-list’ zette en mijn meest krachtige vrouwelijke essentie en identiteit (her)vond,  dat mijn leven zich volledig transformeerde en ALLES volop ging stromen. Inmiddels weet ik:

 

YOU CAN HAVE IT ALL

En daarvoor hoef je niet te ploeteren of perfect te zijn…

De doorbraak schuilt in je vrouwelijkheid

Door jarenlang veel te investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn ervaringen als ondernemer, professioneel burlesque danseres en sensueel coach, ontwikkelde ik -met vallen en opstaan- een diepgaande kennis over de thema’s persoonlijk leiderschap en groei, zelfzorg, zelfliefde, zelfvertrouwen en sensualiteit. Ik weet inmiddels als geen ander hoe jij je universele en individuele vrouwelijke krachten en sensualiteit kunt aanwenden voor grote vervulling en impact. 

Alles waar je van droomt is dichterbij dan je denkt
Ik geloof dat ELKE vrouw in staat is om haar gewenste droomleven en droomrelaties te creëeren en de wereld positief te veranderen. Sinds 2013 faciliteerde ik al 100-en vrouwen met verschillende achtergronden: Van (alleenstaande) overweldigde jonge moeders die hun ME verloren zijn in MOEDER -waar ik er zelf één van was-, overwerkte studenten en carrièrevrouwen die inboeten op hun relaties, zelfzorg en zielsgeluk maar de schijn hooghouden – again, this was me- tot oudere vrouwen die zich eenzaam en onzichtbaar voelen na een scheiding. Het maakt niet uit op welk punt in je leven je op dit moment bevind. 

Je kunt jouw meest prachtige en krachtige manier van VROUW zijn (weer) belichamen (los van de verwachtingen van een anderen of een ideaalbeeld) en je mooiste leven leiden. Maar vrouwelijke kracht blijft niet beperkt tot jezelf. Het stelt je in staat om anderen actief te leiden, transformeren en empoweren en het is een energie dat je in de wereld brengt. Elke dag weer. Het is de shift van stress, onzekerheid en jaloezie naar liefde, heling, verbinding, creativiteit en sensualiteit die zo nodig is.

Zoals de Dalai Lama al in 2009 zei tijdens de Peace summit: ‘The world will be saved by the Western Women’. Wij hebben alle mogelijkheden tot onze beschikking om écht het verschil te maken.

IT IS TIME WOMAN UP!❤️
Veel liefs, 
Elize


Schrijf je nu GRATIS in voor de mini cursus Vrouwelijke kracht:


P.s Zijn wij al verbonden?

Elize van der Plas - Feminine empowerment coach