Mijn missie?

Ambitieuze vrouwen weer/meer verbinding brengen met hun vrouwelijke krachten en essentie – op een no nonsense, LEUKE manier
 
Ik heb een enorme passie voor het empoweren van vrouwen door zelfontplooiing en persoonlijk leiderschap vanuit vrouwelijkheid en sensualiteit.
Op verschillende manieren – van coaching, cursussen, retreats tot podcasts – help ik vrouwen de meest stralende versie in HUN vrouwelijkheid te ontdekken en belichamen. Het draait allemaal om het versterken van JOUW eigenheid, talenten, presentatie en eigenwaarde zodat je vanuit lef, flair en passie kunt leven. Daardoor gaat ALLES volop stromen!

Persoonlijke groei vanuit je vrouw zijn geeft je zoveel meer dan zelfvertrouwen, innerlijke rust, plezier en zelfliefde. 

Het brengt je naar jouw mooiste leven en relaties en zorgt ervoor dat jij een mooie, grootste impact op de wereld kunt maken 

– ZONDER burn out

Mijn methodes

Jezelf ontplooien en je vrouwelijke krachten ontluiken kan op een leuke, niet zweverige manier
Je hoeft NIET diep in je trauma’s te graven of een edelsteen in je yoni te doen 
 

– De vrouwelijke archetypen

 
Ik bracht tien vrouwelijke archetypen in kaart. Deze persona’s geven een gezicht aan de unieke vrouwelijke krachten die in ELKE vrouw huizen. 
Door jouw primaire archetypen te claimen en versterken en ook de andere typen in jou de ruimte te geven, kom je dichterbij jezelf en jouw talenten 
en voel je je evenwichtiger, energieker en krachtiger dan ooit. 
Bovendien geven de archetypen je niet enkel meer inzicht in jezelf, maar ook in andere vrouwen. Hierdoor kun je beter samenwerken met vrouwelijke collega’s, gemakkelijker nieuwe vriendschappen ontwikkelen en verdiept de relatie met je huidige vriendinnen zich.

Persoonlijke groei (het afvlakken of helen van je mindere kanten en het versterken van je talenten) zou je ook kunnen omschrijven als het activeren van de archetypen die tot dan toe nog niet duidelijk uit de verf kwamen.

 

 

– Zintuigenwerk 

 

Hoe eet, praat, luister en beweeg jij? Wat laat zien (en wat niet)? Hoe kijk jij naar jezelf, anderen en de wereld?

Jouw sensualiteit (de verbinding die jij maakt met jezelf en anderen door middel van je zintuigen) is véél meer dan hoe je eruit ziet!

Door sensualiteit op een bewustere en completere manier te benaderen, kun je jouw persoonlijk leiderschap versterken en je aantrekkelijkheid vergroten. 

Wist je bijvoorbeeld dat geuren, kleuren en zelfs vormen invloed hebben op hoe jij je voelt én op hoe anderen op jou reageren? 

Door mijn zintuigenwerk methode ga je hier op een leuke en praktische manier mee aan de slag. 

 

 

– Burlesque 

 

Toen ik startte met mijn burlesque cursussen in 2013 zag ik meteen het bevrijdende en empowering effect dat deze unieke dansstijl heeft op vrouwen.

De yin en yang poses en bewegingen die ik zorgvuldig uitwerkte, wakkeren energie, lef, plezier en lichaamsliefde aan en zijn daarmee een geweldige vorm van zelfzorg. Bovendien leert burlesque je ook hoe jij jezelf op je mooist kunt presenteren en (non verbaal) expressie kunt geven aan wie jij bent, waardoor jij zichtbaarder durft te zijn en meer ruimte inneemt. 

 

 

– De dating wetten, succes ster en meer

 

Naast de drie bovengenoemde unieke methodes, ontwikkelde ik nog tal van tools om de relatie met jezelf en anderen te verdiepen en verbeteren.
Zo bedacht ik de Succes ster – gebaseerd op The Wheel of Life van Paul J. Meyer maar dan specifiek gericht op vrouwen- om snel inzicht te krijgen in jouw valkuilen en kansen.

Ook werkte ik de ‘Divine Feminine Dating wetten’ uit. Deze dienen als roadmap om de juiste man te vinden, jezelf niet te verliezen tijdens het daten en te krijgen wat jij wilt – zonder te moeten zeuren, dreigen of pleasen. 
 

 

Ben jij er klaar voor om de magie van het leven en de liefde ten volste te ervaren, 
vanuit jouw krachtige en prachtige vrouw zijn?
 
Wees dan welkom in een online cursus, retreat of plan een adviesgesprek in als je denkt te passen in mijn één op één coaching programma.

 

Veel liefs,

Elize

 

Elize van der Plas - Feminine empowerment coach