Mijn missie en methodes

Mijn missie

Drukbezette, gedreven vrouwen volledig in verbinding brengen met hun vrouwelijke krachten en essentie zodat zij op ALLE vlakken succesvol en gelukkig zijn en een mooie impact op de wereld kunnen maken

Ik heb een enorme passie voor het empoweren van vrouwen door zelfontplooiing en persoonlijk leiderschap vanuit hun vrouwelijkheid.

Op verschillende manieren – van coaching, cursussen, retreats, fempower cirkels tot podcasts – help ik vrouwen de meest stralende versie in HUN vrouw-zijn te ontdekken en belichamen.
NIET vanuit een ideaalbeeld maar door JOUW eigenheid, talenten, presentatie, zelfvertrouwen, sensualiteit en eigenwaarde te versterken.

Wanneer je gaat leven, leiden en liefhebben vanuit jouw authentieke vrouwelijke kracht, gaat ALLES volop stromen: Persoonlijk, zakelijk én romantisch.

Door open te bloeien vanuit je vrouwelijkheid ervaar je zelfvertrouwen, innerlijke rust en plezier!
Het is ook de sleutel tot betekenisvolle relaties en stelt je in staat om een krachtige, positieve impact op de wereld te hebben.

Mijn methodes

Jezelf ontplooien en je vrouwelijke krachten ontluiken kan op een leuke, niet zweverige manier.
Je hoeft NIET diep in je trauma’s te graven of een edelsteen in je yoni te doen

Ik sta voor persoonlijke groei, succes en geluk vanuit wie jij écht bent- op een positieve en informele manier

De tien moderne vrouwelijke archetypen

 
Ik bracht tien vrouwelijke archetypen in kaart. 
Deze persona’s geven een gezicht aan de unieke vrouwelijke krachten die in ELKE vrouw huizen. 

Door jouw primaire archetypen te claimen en versterken en ook de andere typen in jou de ruimte te geven, kom je dichterbij jezelf en jouw talenten 
en voel je je evenwichtiger, energieker en krachtiger dan ooit. 
Persoonlijke groei zou je ook kunnen omschrijven als het activeren van je secundaire archetypen  en het versterken van je primaire typen.
 
Bovendien geven de archetypen je niet enkel meer inzicht in jezelf, maar ook in andere vrouwen. Hierdoor kun je beter samenwerken met vrouwelijke collega’s en klanten, gemakkelijker nieuwe vriendschappen ontwikkelen en verdiept de relatie met je huidige vriendinnen, moeder, dochters,… zich.

Zintuigenwerk 


Hoe eet, praat, luister en beweeg jij? Wat laat zien (en wat niet)? Hoe kijk jij naar jezelf, anderen en de wereld?zintuigen

Jouw sensualiteit (de verbinding die jij maakt met jezelf en anderen door middel van je zintuigen) is véél meer dan hoe je eruit ziet! Door sensualiteit op een bewustere en completere manier te benaderen, kun je jouw persoonlijk leiderschap versterken en je aantrekkelijkheid vergroten. 

Wist je bijvoorbeeld dat geuren, kleuren en zelfs vormen invloed hebben op hoe jij je voelt én op hoe anderen op jou reageren? 

Door mijn zintuigenwerk methode ga je hier op een leuke en praktische manier mee aan de slag.

(Burlesque) dans en poses 

Toen ik startte met mijn burlesque cursussen in 2013 zag ik meteen het bevrijdende en empowering effect dat deze unieke dansstijl heeft op vrouwen.

De yin en yang poses en bewegingen die ik zorgvuldig uitwerkte, wakkeren energie, lef, plezier en lichaamsliefde aan en zijn daarmee een geweldige vorm van zelfzorg. Bovendien leert burlesque je ook hoe jij jezelf op je mooist kunt presenteren en (non verbaal) expressie kunt geven aan wie jij bent, waardoor jij zichtbaarder durft te zijn en meer ruimte inneemt. 

Ben jij er klaar voor om de magie van het leven en de liefde ten volste te ervaren, 

vanuit JOUW unieke, krachtige en prachtige vrouw zijn?

Wees welkom in de online cursus, een fempower cirkel en/of het One day retreat
Of plan een adviesgesprek in als je denkt een goede match te zijn voor één op één coaching

Veel liefs,

Elize

Vol liefde en kracht vervuld zijn met wie jij écht bent

is de mooiste staat van zijn

Elize van der Plas - Fempower coach